Что-то с памятью его стало...

Говорят, что у многих боксёров возникают проблемы с памятью. Связано это с тем, что они получают сильные удары по голове.
У лидера «УДАРа» Виталия Кличка с этим никаких проблем нет. А вот у его черновицкого однопартийца Алексея Коломийца, как-то, внезапно, память наглухо отшибло.
Учитывая то, что он является председателем областной федерации лёгкой атлетики, память ему, видимо, отшибло каким-то легкоатлетическим снарядом.
Сегодня, на пресс-конференции этот, ещё недавно член исполкома горсовета, рассказывал о том, что власти его преследуют, и по этому, правоохранительные органы подозревают его в организации блокирования Ратуши второго декабря.
По его словам никакого блокирования не было, а сам он белый мягкий и пушистый.
На пресс-конференции, я напомнил Алексею Николаевичу о том, что есть видеозапись, которая доказывает его непосредственное участие в организации блокирования сессионного зала.
На что получил ответ в стиле: я запись не видел, а значит ничего не было.
Что ж, человек он уже не молодой, мог и забыть))) Придётся напомнить, как революционно вёл себя Коломиец вечером второго декабря в 105 кабинете Ратуши.








На видео чётко видно и слышно, кто, и главное к чему, призывал протестующих. Что это, если не попытка силового захвата и удержания госучреждения???
Понятно, что Коломиец будет продолжать отрицать факт блокирования, продолжать корчить из себя жертву режима, врать и изворачиваться.
Но его вопли о том, что всех впускать, никого не выпускать, и стоять до победы, красноречиво говорят сами за себя.
А его попытка разыграть на пресс-конференции амнезию, потерпела сокрушительное фиаско.
Будем ждать, что Коломиец ещё придумает…

20 коментарів

Петро Кобевко
Захар я тебе не вчив бути стукачем.
Віктор Довганич
Бомбони солодкі? Навчив скакати «утреней лошадбю»
Захар Подкидишев
Пане Петре внесіть мене у список скотів, і буде вам щастя)))
А те, чому я насправді навчився у редакції газети «ЧАС», то тема окремого посту…
Михайло Шморгун
Відео неочевидне… Захар — це не «захват»… і Ти прекрасно це розумієш…
Віктор Довганич
Відео прекрасне. Правда лише на основі відео підозру не вручать. Напевно ще є прямі покази. Гаєвської або Чесанова.
Михайло Шморгун
Відео неочевидне. Тоді були емоції, факт. Але переслідування — явно політичне і отвєтка за Харабару, за розкриття схем по квартирам і по землі…
Влада — злобні, мстиві корупціонери…
Захар Подкидишев
Миша, в чём по твоему неочевидность видео? Как по мне, всё понятно.
А эмоции не являются оправданием призывов к неправомерным действиям.
Михайло Шморгун
Відео неочевидне. Для Твого трактування — в самий раз, для рєбят які шиють справу також.
Для мене — неочевидне…
Святослав Вишинський
Що саме неочевидно? Олексій Коломієць: «Він [Віталій Михайлішин] не хоче виносити питання про свою відставку і про відставку виконавчого комітету. Тому пропоную блокувати міську раду... [Далі нерозбірливо] Зайти і нікого не випускати, поки не прийметься відповідне рішення. [Після паузи] Прямо в сесійний зал, всі!»
Відредаговано модератором 2014-01-16 22:40:17
Михайло Шморгун
от це і неочевидно…
Святослав Вишинський
Не уподібнюйся «віруючим». При всіх суб'єктивних симпатіях та ін. — є очевидні речі. Хіба що хтось оспорить автентичність звукової доріжки.
Михайло Шморгун
Ок) У нас не так багато людей готових на реальні кроки. Давай їх захищати.
Ти один з прихильників рішучих кроків. Коломієць також… А тепер давай нехай його посадять, а потім по преценденту заженуть в каталашку ( список найближчих соратників і причетних… )
З цієї сторони для мене будь-яке відео неочевидне.
От природа мого неочевидного ставлення…
Святослав Вишинський
Рішучі дії можуть мати різні цілі і різну мотивацію. Встановлення чинною владою авторитарного режиму в Україні — також рішучий і реальний крок. Чернівецькі студенти вийшли на Евромайдан за інші цілі і, можливо, навіть були готові за них жертвувати. Вони не виходили заради того, аби ставати «гарматним м'ясом» у місцевих політичних і бізнесових розборках.
Олексій Пономаренко
Рішучі дії коли ти все намагаєшься зробити руками дітей, а потім говориш, що я нічого їм не казав? Здається це сцикливі кроки…
Олексій Пономаренко
Міш, ти завис) Я так і не почув в чому неочевидність окрім помсти за Харабару… З такою аргументацією, я можу прийти на Добробут, запустити «бумеранг помсти» в Лазарєва, мене б затримали, надали відео моїх протиправних дій, а я б сказав, що це помста за те, що я писав про те як віджали «Добробут», і відео вообщє неочевидне.
Сергій Воронцов
Никто не хочет криминала, но он очень взрослый дядя, а студенты не очень взрослые. Посмотрите в лица. И как он обьясняет им что делать — видно. Это им было нужно? Они для этого на митинг пришли? Или за день до этого они не знали Михайлишина в лицо? Кому это было нужно? Студентам? Сомневаюсь. Пусть взрослых людей берет — членов партии. И вперед. Если б он объяснял про блокування каким-то моим малолетним родственникам, то я б его не пожалел. Чудовищно безответственный чувак. Кого повел?
Желаю ему, тем не менее выпутаться, с тяжелым испугом. Видео, сколько знаю юридически неполноценное доказательство по украинским законам. А насчет стукачества. Мне вот интересно, если б у Петра К.был похожий компромат на провластного чиновника, что было б? Или все в одну сторону работает? Подбивать студентов можно, но только тем, а не этим. компромат обнародовать можно, но только на тех, а не на этих. А что? Удобно… Даже очень
Петро Кобевко
Стукачі ті, хто владі доносить, а не хто з владою бореться. Воронцов, Подкидишев, Довганич якраз і владі доносять. То вони і є стукачі
Віктор Довганич
Стукач він і в Африці стукач, незалежно кому він доносить. А журналіст продажний навіть якщо він продається опозиції. Кобевко, Зарайський і Чорней продажні журналісти. Я теж поганий.
Ігор Наконечний
Є деякі речі, за які все ж треба брати свою офіційну політичну відповідальність. Особливо у часі революції. Чому опозиційні партії не хочуть визнати факт блокування міської ради для мене не зрозуміло.
Вибрати три представника від кожної з опозиційних партій і рішуче заявити: «Так, ми троє несемо відповідальність за блокування міської ради. Ми повели людей на барикади і далі будемо вести».
Бо так для мене поки що незрозуміло, хто з опозиційних лідерів є чоловіком, який відповідає за свої дії, і готовий за собою вести людей.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте