Say no to ПИДОracism

Откровенно говоря, порядком поднадоела вся эта мышиная возня, связанная с санкциями по отношению к сборной Украины по футболу, и «рыцарями на белых конях», которые выступают против, якобы фашистской символики, и рвут одно место за права негров в Алабаме, которые недоедают.
Я не хочу оценивать поведение львовских болельщиков во время матча Украина-Сан-Марино. Пусть это делает каждый согласно своих политических убеждений.
Я хочу сказать о том, что все мы становимся свидетелями опасного прецедента, доведение которого до абсурда может иметь плачевные последствия – я имею ввиду деятельность ФАРЕ.
Это немыслимо, когда левая, как в прямом, так и переносном смысле, шарашкина контора, возглавляемая парочкой долбодятлов нетрадиционной футбольной ориентации, пытается учить всех футбольных болельщиков мира какие баннеры, вывешивать, что кричать, и даже как одеваться на стадион.
А функционеры ФИФА, вместо того, что бы дать по рукам этим зажравшимся левакам, стоят перед ними словно завороженные сурки.
Если следовать дебильной (по-другому не назовёшь) логике ФАРЕ, то в расизме следует обвинить всех радиолюбителей – код «88» является одним из позывных; представителей многих древних восточных культур, где свастика являлась магическим и религиозным символом; жителей Римской империи, где вскидывание правой руки считалось приветствием.
Опять же, если деятели из ФАРЕ доказывают,  что красной-чёрный стяг, лев с тремя коронами, цифра «88», кельтский крест – являются ужасающими символами фашизма, то мне интересно, почему эта весёлая организация, допустим,  не добивается пожизненной дисквалификации футбольного клуба «Лацио». Его полное название – «S.S. Lazio», и это, на секундочку любимый клуб Бенито Муссолини.
Но понятно почему они этого они не делают, ибо знают, что фанатский карающий паяльник с CurvaNord достанет их в любом афроамериканском квартале голубых фонарей…

15 коментарів

Святослав Вишинський
На черзі кампанія з визнання лівих ідеологій людиноненависницькими і тоталітарними. А потім і будь-яких ідеологій узагалі.
Олексій Пономаренко
Це все не просто так, адже вже почали купувати українські газети. Ні, я допускаю звичайно, що вони настільки дебільні, що ілюстрацію матеріалу тупо сперли з трибуни італійського Лаціо, але все ж наврядчи вони настільки безграмотні і непрофесійні щоб таке робити, думаю тут є певна зацікавленість. Подивившись на фото пересічний громадянин також проникнеться ненавістю до ультрас…
Про що це я? Про вчорашній номер газети «Газета по-українськи», а конкретно про фотку підписану трибуною львівського стадіону… (Через те, що аштеемель коди тут треба вручну прописувати, і незручність додавання фото просто ссилки)
cs303205.vk.me/v303205017/6d08/8VzPnLf_Pi4.jpg
cs303205.vk.me/v303205017/6d11/4c6r5VCAUr0.jpg

Захар Подкидишев
Мне вот интересно, если на матче сборной Франции, где белых игроков с каждым годом всё меньше, будут развешена символика «Чёрных пантер», ФАРЕ будет активно бухтеть по этому поводу?

И анекдот на тему:
Парижская школа.
Учитель устроил перекличку
— Мустафа бин Кемаль?
— Я!
— Алла-Ин бар-Биер?
— …
— Алла-Ин бар-Биер?
— Простите, вы, наверное, имели в виду меня, но мое имя произносится как Ален Барбье (Alain Barbier).
Михайло Шморгун
Я поставив мінус допису і ось чому.
Ми бл.ть в європу ідем. Європа це цінності.Ти шельмиш зараз ФАРЕ, називаїш їх так перетак (може і правильно, я не знаю)… А толку Захар? Еліта, яка зараз рулить ВСЯ підтримала курс на цінності поваги до прав і свобод інших.
Справа не в лівих і пі.арасах. Справа в нас диких.
Андрій Рибалко
Плюсую і піарю допис!
Михайло Шморгун
Іще раз прошу відділити мух від котлет. Є ціннісні речі. без них неможливі спільні смисли. Фашизм і расизм присутній на наших стадіонах (я зараз не про червоно-чорні стяги і портрети Бандери, я про відморожену на всю голову бикоту...). Він частина нашої культури. Нам показали на це пальцем, ми замість адекватної реакції — шлем їх нах.й з великодержавним українським пафосом… І шо далі?
Святослав Вишинський
Якщо розкладати все по поличках, то навіщо вживати слово «фашизм» у довільних значеннях? Яке відношення відморозки на трибунах мають до ідеології не те, що італійського фашизму, але й навіть німецького націонал-соціалізму, симпатії до якого в наш час вважаються недопустимими? Так скоро і «гопників» будемо вважати оскалом «фашизму» — головне, що слово звучне і всім не подобається. Навіть якщо ми допустимо, що фанати і справді достатньо політично свідомі люди і демонструють політичні символи не просто так — на якій підставі їм це можна заборонити, при тому що ОУН і УПА на Нюрнберзькому трибуналі не засуджувались? Виходить, чиясь суб'єктивна думка важить більше? Як це тоді співвідноситься з повагою до інших, у т.ч. до національних почуттів українців? Якраз такі дії евро-бюрократії і є виявим не-европейськості.

І взагалі: чому клуб чи збірна повинні нести відповідальність за поведінку людей, котрі придбали квитки на матч? Актор на сцені теж відповідає за глядачів, які розмовляють по телефону або жбурляють у нього ж помідорами?
Михайло Шморгун
На рахунок фашизму в лапках. Слушно.Я згоден з твоєю позицією.
На рахунок символів. Тут одна «воля» протистоїть іншій. Це заздалегіть конфліктна ситуація з своїми правдами. Я це прекрасно розумію, але я також розумію, що в цій площині конфлікт не вичерпається. Він буте тліти.Будуть зявлятися «вороги» і «свої». Кака і цаца. І так по колу. Кака ставатиме цацою, а цаца — какою. У такій ситуації — легко маніпулювати, чим противники євроінтеграції і займаються…
Максим Пансик
Михайле, я правильно зрозумів тебе? Фашизм, расизм і відморожена на всю голову бикота — то є тільки на українських стадіонах. А на європейських стадіонах — самі світочі культури — в Британії ошатні джентельмени, в Італії і Іспанії поважні сеньйори і дони, навіть у Польщі — шляхетні паничі. А серйозні статті і відеосюжети про їх криваві розбірки і злочинну поведінку — «пі.дьош і провокація» невідомого ворога усього европейського.
Олег Тудан
У нас вообще нет расизма на стадионах, вы что. А вскинутая в приветствии рука — это ж трипольцы так друг друга приветствовали, когда на поле шли.



 
Михайло Шморгун
Іще одна теза. Наше суспільство плодить моральних уродів, де дійсно ницу річ можна прикрити пафосом, національним інтересом і іншими здавалося б правильними речима. І це роблять не праві, а в основному пануючий клас родом з постсовка. Ніразу не корупційне суспільство породжує людей для яких Ющенко-Янукович (sic!) є героями. Чому бл.ть у них Цукерберг і Асандж герої, а у нас ці дебіли? Відповідь сказати чи самі здогадаєтесь?
Захар Подкидишев
Чему тебя Миша научили на политологии, так это мастерски забалтывать темы — причём к ФАРЕ Ющенко и Янукович???
Михайло Шморгун
Ми одного гнізда пташки Захар. Тому нема шо кивати в ту сторону… Я говорив про ціннісні речі. Вони для мене набагато важливіша! Хоча Твою думку я поважаю, щиро.
Євген Токарюк
та все нормально, матч вже з глядачами. «дискваліфікація» робилась виключно для піару Суркіса, бо тих гейозахисників ніхто серйозно навіть в Європі не сприймає. Типові грантоїди )
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте