Чистосердечное признание смягчает наказание?

Народный депутат Украины Максим Бурбак, прижатый к стенке неоспоримыми уликами, был вынужден признать, что он, его семья и его однопартиец имеют непосредственное отношение к рынку «Добробут».
Произошло сие знаменательное событие на сегодняшней пресс-конференции вождей буковинской оппозиции, и по совместительству народных депутатов, Бурбака, Фищука, Федорука.
Долгое время представители клана Яценюка-Бурбака отрицали свою причастность к этому болезненному фурункулу на теле нашего города.
Ещё бы – во время «царствования» Федорука, за бесценок, отхватили у черновчан некислый кусок земли, где сейчас под видом рынка «Добробут» хозяйничают три фирмы: «Корда», «Инвест-Альянс», «Букотрейдинг».
Полноправным владельцем последней является некий Бурбак Юрий Николаевич.
Когда на одной из предыдущих пресс-конференций, я задал Бурбаку Максиму ЮРЬЕВИЧУ вопрос, о том является ли создатель «Букотрейдинга» его отцом, он меня в корректной форме послал в… Государственную регистрационную службу.
Что ж, мне удалось получить оттуда выдержку, что основателем «Букотрейдинга» действительно является Бурбак Юрий Николаевич. Уставной фонд фирмы составляет 17 миллионов гривен.
Откуда у скромного пенсионера такие деньжища???!!!
Небось, сынишка с партийной кассы подсобил.
В принципе, в этом нет ничего плохого, но...
Почему сын всё время стеснялся своего отца, пока ему под нос не ткнули документы??? И, со скрипящим сердцем и недовольной гримасой, Бурбаку-младшему пришлось признать, что в пушку «Добробута» его рыльце тоже покопалось.
Он там даже поставил своего смотрящего – некоего Сергея Лазарева – странного персонажа, которого все называют главным креативщиком всех месиджей с офиса на Суворова, 2Б.
Что примечательно, Сергей Лазарев (http://politiko.ua/profile-113134), который долгое время контролировал все пресухи оппозиции, сегодня на неё пришёл.
Видимо, партийные боссы решили испытать его способности в полевых условиях, а не в условиях оранжерейного умничанья, и бесполезных заигрываний с офисными секретутками...



13 коментарів

Михайло Шморгун
При всій повазі до Тебе Захар… Якби будь-хто інший надрукував цей текст він би сприймався, як бомба. Але так, як його написав Ти…
Святослав Вишинський
Значить, його повинні дописати і поширити інші.
Святослав Вишинський
P.S. Матеріал передруковано Інтернет-виданням «The Chernivtsi Times» — зокрема:

«Витяг від Державної реєстраційної служби з цією інформацією отримав на свій запит журналіст Захар Подкидишев. Статутний капітал фірми «Букотрейдинг» складає 17 мільйонів гривень. Звідки ж з’явилися такі гроші нікого журналістів не зацікавило. І найближчим часом не цікавитиме. Власне, інформацію про цей епізод прес-конференції у друкованих та інтернет-виданнях подали тільки в мережі ”Вкурсі” в особистому блозі Захара Подкидишева». («The Chernivtsi Times», 24.09.2013)

Михайло Шморгун
Для опозиціонера мати мільйонні статки і боротися за права бідняків.
Така інформація, як венерична хвороба про яку соромязливо не говорять.
А про «журналістів» мовчу. Це подвійні стандарти, про які уже і не варто згадувати в контексті «смерті журналістики», як явища…
Святослав Вишинський
P.S. До нас дійшли відомості, що Сергій Лазарєв поширює неправдиву інформацію про те, що його начебто забанили в мережі «ВКурсі». Що не відповідає дійсності — автор усього лиш опустився в рейтинговій шкалі після систематичного порушення Правил мережі наприкінці травня 2013 р., що на майданчику «ВКурсі» означає втрату можливості дописувати, а в разі суцільного падіння рейтингу — втрату можливості коментувати. Сподіваємось, що Сергій Лазарєв зробив конструктивні висновки і надалі дискутуватиме тактовніше — його рейтинг піднято вище 0.00 і він може залишити тут свій критичний коментар, якщо має на те бажання.
Святослав Вишинський
P.P.S. Враховуючи суспільну значимість цього питання, ми зробили деяке виключення і самі зв'язались із Сергієм Лазарєвим за межами «ВКурсі» (нижче — скріншот нашого повідомлення 29 жовтня, яке він отримав і на яке пообіцяв відреагувати після повернення до України). Сподіваємось, проблема справді суто технічна і ми зможемо її якнайшвидше розв'язати. Щоби прискорити процес, рекомендуємо зробити і надіслати адміністрації «ВКурсі» скріншоти помилки — це допоможе нам швидше виявити можливу неполадку.

Святослав Вишинський
Матеріал про ТОВ «Букотрейдінг» і його власників з коментарями Максима Бурбака зняла журналістка Аліна Олевич. Див. сюжет у випуску «Новин міста» на каналі «Чернівецький промінь»:


Батько Максима Бурбака є засновником ТОВ «Букотрейдінг» | Чернівці | ВКадрі — відео каталог
Святослав Вишинський
Наскільки відомо з повідомлень ЗМІ, Сергій Лазарєв перебуває в Чернівцях і брав активну участь у конфлікті з працівниками БТІ на ринку «Добробут» 19 жовтня. Цікаво, чи змогли журналісти «Чернівецького променя» взяти в нього коментар (на жаль, Інтернет-аудиторія не має змогу про це дізнатись за відсутністю новин каналу в Мережі).
Олексій Пономаренко
Коли під час конфлікту був «Промінь» на Добробуті Сергій кудись вже сховався, можливо пояснення міліції давав, а можливо до Козлової в теплий Лєксус, вона там увесь час майже сиділа. Хлопці з бійцівськими песиками також не захотіли спілкуватись. Віддувався за всіх Каспрук. Який як завжди розповідав байки про рейдерство і т.д.
Захар Подкидишев
Так, а никто и не напечатал, и не выдал в эфир, — пришлось писать мне.
Когда я озвучил эту информацию на пресс-конференции, то все наши, так называемые независимые журналисты, невинно похлопали ресничками, и продолжили конспектировать цитаты живых классиков Федорукизма-Бурбакизма…
Людмила Макаренко
Павлік Морозов буковинського «розливу» :)
Олена Архіпова
«клана Яценюка-Бурбака»… ого!!!
Віктор Довганич
Фищук, Федорук та Бурбак — три найслабк1ш1 депутати за весь час роботи ВР Укра1ни. Сильн1шим був, нав1ть, Гуцол на кон1.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте