Не всех больных война забрала

Мне иногда кажется, что для наших народных депутатов нужно ввести обязательное ежемесячное обследование у психиатра. Вывод я этот делаю на основании того, что август ещё не закончился, а осеннее обострение у некоторых народных избранников уже началось.
Вот почитал запись в Фейсбуке главного оппозиционера всея Буковины Максима Бурбака про антитеррористические учения в Черновцах – печалька. Хроническая запущенная форма мании преследования и мании величия.
«…Мені одразу стали чітко зрозумілі мотиви і мета таких термінових навчань та критерії відбору об’єктів. Все зроблено за класичним революційним сценарієм: почта, телефон, телеграф, Смольний (в нашому випадку — Ратуша)…».
Замогильно-революционная прозорливость Максима Юрьевича просто поражает: плохая власть стянула в наш тихий провинциальный городок всю украинскую армию, милицию, Службу безопасности, под покровом ночи в аэропорту приземлились «Стелсы», а дула танков направлены на цитадель революции – офис на Суворова, 2Б. Максим Юрьевич перемещается по городу мелкими перебежками, и прячется на явочных квартирах.
Пароль – «справедливість є», отзыв – «за неї варто боротись».
А всё почему? А всё потому что «…в цих керманичів прокинулась чуйка, що не за горами багаточисельні акції протесту обурених пакращенням чернівчан (заколисаних бюджетників, обдурених вболівальників, непідконтрольних підприємців)…».
Ну если это будут такие акции протеста какие были какие были 13 августа, то город может спать спокойно, ибо Бурбак без броневичка, прыгающий Лазарев с мегафоном, и «титушки» с «Добробута» выглядели более, чем убогенько.
 
P.S.
Кстати, Максим Юрьевич, учите матчасть, и хоть иногда заглядывайте в учебники по истории. Революционеры захватывали, почту, телеграф, телефон, и…Зимний дворец. А в вашем изложении Ратуша получилась оплотом революции и контрреволюции одновременно. Бред какой-то.
Впрочем, чему тут удивляться…

2 коментарі

Олексій Пономаренко
Ситуація з останнім вбросом в інформпростір Буковини від нардепа про демонтаж речових доказів взагалі доставила))) Демонтували прилавки після спокійних розмов з підприємцями, які не були проти, і після розмов з міліцією, які дозволили проводити демонтаж. На фоні цього прилітає Брубак і починає бігати, кричати, викликати міліцію, закликати підприємців до революції, до зборів, до ружжа))) Підприємці дивились на нього як на божевільного) Вони вже теж все зрозуміли, що слухаючи цих апазіціанєрав, вони лишаться точно ні з чим, а за той же дах і асфальт прийдеться платити з власної кишені. Певно цього і добивається Бурбак.
До речі, Каспрук деь пропав, кажуть хворіє… Нє жалєєт сібя в рівалюціонной барьбє, тіко одну зелену голову відрубить інша виростає)))
Ольга Мороз
Прочитавши заголовок серце кров«ю облилось — війна забирає „больних“ у випадку, коли інші „закінчились“. Війна закінчується в момент смерті останнього воїна. А на рахунок психіатрів, їм не потрібна щомісячна перевірка, їм потрібен тест на IQ, а вже після тесту можна говорити про хоч якісь переговори або обговорення їх особистісних характеристик, якщо такі у них існують.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте