Слава нації! Смерть ворогам!


Сьогодні День народження провідника української нації Степана Бандери.
Як на мене, у тому, що ця людина народилася саме першого січня є дещо символічне. Це є ніби нагадування усім нам, що з Нового року треба, нарешті, на власній землі будувати Українську Україну.
На жаль, 1 січня, більшість українців, прокинувшись під вечір у таці із салатом Олів’є, тягнуться до холодильника, а не йдуть на город відкопувати дідівський шмайсер.
Та, попри це, треба залишатися оптимістом. З кожним роком нас, тих для кого Степан Бандера герой, а не підлий «прєдатель», стає все більше.
І ми збудуємо Українську Україну. Ми очистимо українську землю від Шкіл практичної аналітики, рухів «Чесно», «Українській вибір» та інших псевдогромадських організацій, які фінансуються іноземними розвідками, і шкодять нашій державі. Ми здобудемо волю, або загинемо у боротьбі за неї.
Як загинув Степан Бандера… Загинув фізично від рук Богдана Сташинського. Але не загинув у наших душах та сердцях..

 
І на останок.
До гуцульської хати підходить енкаведешник, грюкає у двері і питає:
-          Здєсь живьот Стєпан Бандєра?
-          Так-так-так, — відповів кулемет з горища.

32 коментарі

Максим Пансик
Українська Україна — тавтологічно, але звучить. Про — американські, російські і ще які проекти створені в першу чергу для відстоювання інтересів інших держав на теренах нашої України. Дякую, що нагадали, як по правді згадав би десь по обіді.

Чого гріха таїти і в рідному Сторожинці є купа манкуртів для яких Бандера, Мазепа, Кобилиця — тільки слова матюки, не вороги, не герої, а просто лайливі слова…
Максим Пансик
До слова декілька улюблених цитат:

Мета життя людини – це наближення до Бога!

Хоч які великі жертви – боротьба необхідна.

Самостійну державу може здобути собі український народ тільки власною боротьбою і трудом.

Без власної, без визволення, отже і без визвольної боротьби, Україна не може мати ані свободи, ані добробуту, ані якої-небудь тіні демократії.

У нас є один основний принцип, одна головна мета – Суверенна Соборна Українська Держава. До неї йдемо неухильно. А шлях наш – це шлях революційної визвольної боротьби.

Хоч які великі жертви — боротьба конечна.

Віра найбільше скріплює сили душі.

Ні на що не здадуться навіть найкращі нагоди й готовність допомогти, якщо сама нація не виборює й не кує своєї долі власною боротьбою.

Хто будує на невластивих для нашого ґрунту світоглядових підвалинах, той, навіть при добрій волі й найкращих змаганнях, не поставить нічого тривкого, тільки помножить руїни.

Коли поміж хлібом і свободою народ обирає хліб, він зрештою втрачає все, в тому числі і хліб. Якщо народ обирає свободу, він матиме хліб, вирощений ним самим і ніким не відібраний.
Захар Подкидишев
Щодо тавтологічності — погоджуююсь. Та це той випадок, коли вона допускається (хіба що знаний філолог Вікторія Яшан мене поправить)))))
А щодо манкуртів, то називайте конкретні імена, бо кулемет на горищі іржавіє)))
Захар Подкидишев
-Куме, а чого це ви квіти машинним маслом поливаєте? Вони ж зів’януть.
-Тай хай в’януть. Головне, щоб закопані шмайсери не заіржавіли.
Олег Тудан
Ок, поздравим дядю Степу

Михайло Шморгун
Захар Анатоліч Ви стали націоналістом? Невже мій лист дійшов до Діда Мороза...) Я вражений…
Захар Подкидишев
Міша, українським буржуазним націоналістом я став ще тоді, коли ти писав листи Діду Морозу, аби він приніс тобі під ялинку конячку, шаблю і кулемет)))
Михайло Шморгун
Мене турбує Ваше прагнення бути саме Буржуазним націоналістом. А як же трударі? На кого Ви їх полишаєте?
Захар Подкидишев
А про трударів нехай думають Михайло Грушевський та Володимир Винниченко…
Михайло Шморгун
Вони мертві. Тому в зрозумілому сенсі, уже не думають…
Захар Подкидишев
Ну хай за них думают Олександр Мороз та Петро Симоненко. Хрін од редьки від цього все одно солодше не стане. Тих двох треба було поставити до стінки… А цих, сподіваюся, ще встигнемо…
Михайло Шморгун
Я надіюсь ти не будеш закликати до прямого повалення державного режиму? Бо тоді втрачається логіка… Служіння одночасно ставленикам олігархів і буржуазному націоналізму можливе лише в епоху постмодерну…
Захар Подкидишев
Міша, ти як знатний технолог займаєшся пересмикуванням і підміною понять. Та краще служити українським ставленикам українських олігархів, ніж прислужувати Дяді Сему.
www.youtube.com/watch?v=XYyF6eszKEI — ось така нелегка доля у нових чоботях очікуватиме цього року усіх румунських, москалських та американських шпигунів.

Михайло Шморгун
Ну румунських і американських шпіонов, я нібито вичислив, а хто москальські? Це питання мене бентежить!!!
Захар Подкидишев
Ну хай воно тебе ще трохи побентежить) До того, як я опублікую продовження «Ночі Шакала»)
Михайло Шморгун
Товариш сталін — ви великій учьоний (і письменник))) )… Чим про якогось шакала писати, краще сніг очільнику допоміг прибрати!!!
Захар Подкидишев
Тільки після того, як ви допоможете свому)))
Михайло Шморгун
Манкуртів олігархічних геть!)
Светлана Исаченко
Захар, щодо «письменник» у переліку твоїх озвучених під фото регалій. Це коли сталося і за що? Просвіти, будь ласка, дуже цікаво! Не мене одну це вельми подивувало. Усіх знаних у нас письменників, справжніх, Захаре, визнаних, — також. Знаю багатьох таких «титулованих фейсбуком», взяти хоча б Пантюка для прикладу — романи пише, самий їх потім і вихваляє! А ти що написав, що видав? Вже вдячна за відповідь!
Захар Подкидишев
Светлана Анатольевна, искренне приятно осознавать, что помимо борьбы за чистоту журналистских рядов, вы подняли гордое знамя борьбы за чистоту рядов литературных. С несколькими моими рассказами можно ознакомиться здесь же, на Вкурсе.
Издание книги упёрлось исключительно в финансовую проблему, которая, вроде как, начинает успешно решаться. Надеюсь в этом году провести презентацию, на которую обязательно вас приглашу.
Олег Хавич
Прочитавши цей пост тов. Подкидишева, розумієш, наскільки правий був Семюель Джонсон, який ще у 1775 році сказав: «Патріотизм — останній притулок негідника» (Patriotism is the last refuge of a scoundrel)…
Олег Тудан
Олег, стоит учесть также версию, что Захар может быть еще и троллем средней степени толщины.
Олег Герман
Не беспокойтесь, Вас он не превзойдет!=)
Михайло Шморгун
«Чи є майбутнє в України?» З таким президентом нема. А з такими нами? (л.к.)
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте