Вызов

Центр современных медиатехнологий «WorldLord Media» вызывает «Школу практической аналитики» на политтехнологический файт.

 

Предлагаем, в рамках празднования дня рождения сети Вкурсе, провести соревновательный тренинг с моделированием ситуации выборов.

 

Для обсуждения условий файта ждём ваших представителей в БКТМ «Автограф» в воскресенье, 25 марта, в 15:00.

 

P.S. Выпускникам «ШПА» — думаем вам будет небезинтересно узнать, что ответят на наш вызов ваши преподы: примут бой, как настоящие волки, или, как другой персонаж м/ф «Маугли», пойдут на север)))

10 коментарів

Ігор Гамаль
Так обговорення відбулося чи ні? :)
Михайло Шморгун
будемо уточнювати правила… Можна це навіть зробити публічно, у цій гілці Вкурсі…
Захар Подкидишев
Якщо говорити мовою дипломатів, то зустріч відбулася у теплій дружній обстановці. Сторони дійшли згоди по всіх позиціях. Цієї суботи планується ще одна зустріч, де будуть уточнюватися деякі деталі.
Михайло Шморгун
Фактично — нічого не вирішено…
Захар Подкидишев
А це вже стає цікаво. Ви, може, якось би визначилися, хто у вас головний переговорник і хто приймає рішення. У неділю ніби все вирішили, залишилося узгодити суто технічні нюанси організації міроприємства. І тут таке…
Вадим Міський
В суботу мова йшла про те, що ми представляємо отриману інформацію на обговорення нашої групи, і потім продовжуємо переговори.
Михайло Шморгун
Є питання по формату. (Умовні кандидати — це нікатіт… Давайте Умовний Федорук проти Умовного Михайлішина). Питання по складу… Ви хочете по 6 чоловік… Ми пропонуємо самим командам визначати склад команд — наприклад (від 1 до 10 людей)… Питання суддів? А судді хто?… Питання представлення стратегій — ( чи просто питання «красівих ходів»). + Принципова річ — команди ШПА не буде. Оскільки ШПА — освітній проект і його задачі — підтягувати молодих людей до громадянської участі… Це означає, що проти вордлордмедія( ...:)...) буде виставлена команда (наприклад) «Джем», яка готова погратися у ту гру, яку Ти запропонував…
Захар Подкидишев
Міша не виставляй ультиматумів. Чомусь Вадиму під час нашої зустрічі покатило, а тобі нікатіть. Це, по-перше. А по-друге, шановні колеги з ШПА, чи як там буде називатися ваша команда, у мне до вас прохання: у переговорах можуть приймати участь декілька людей, але будь-ласка визначте від себе особу, яка прийматиме кінцеве рішення, як це у нашій команді роблю я.
І наостанок, я запропонував зіграти у гру. А не погратися. Грається хтось інший…
Михайло Шморгун
Є конкретна пропозиція… У цій гілці — виставляєте Ваш варіант правил… Ми порадимося (катіт чи нікатіт), даємо свої варіанти… В режимі онлайн устаканюємо… Ми вчора обговорювали, і принципові речі ( кількість учасників, формат, участь збірної Джем ( а не ШПА, бо це нелогічно...), судді ) я озвучив…
Захаре, давай так. Проект класний, але чим більш відкритіше ми домовлятемося, тим менше потім конфліктів і непорозумінь виникатиме…
Я не можу за всіх приймати рішення ( і не хочу ), у нас все — компромісом…

Прошу Ваш варіант правил у гілку…
Захар Подкидишев
Просять політтехнолога до гілляки))) — Міша знає про шо я)
Карочє, призначайте час і місце зустрічі в суботу (можна так само в Автографі) і будемо домовлятися. Бо якшо ми розведемо канітєль в онлайні, то файт відбудеться, коли на марсі будуть яблуні цвісти.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте