Копійчаний піар від чернівецької опозиції

Сьогодні вночі усі ЗМІ Чернівців від імені сектору інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради отримали повідомлення наступного змісту:
«БЛАГОДІЙНИЙ БАЛ У ЧЕРНІВЦЯХ  В ПОДАЛЬШОМУ ВІДБУВАТИМЕТЬСЯ У КРАЩИХ ВІДЕНСЬКИХ ТРАДИЦІЯХ
Виконуючий обов'язки голови Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин, зважаючи на критику деяких ЗМІ та дослухавшись до рекомендацій свого радника, підписав розпорядження про створення у Чернівцях  «Пансіону благородних манер».
«Організація цьогорічного благодійного заходу показала, що деяким депутатам, чиновникам міськради та громадським діячам бракує практики світських заходів. Саме тому ми прийняли рішення про організацію своєрідних курсів для тих, хто вважає себе елітою міста»,- зазначив В.Михайлішин.
Підготовку функціонування «Пансіону», розробку бюджету закладу та тематичного плану покладено на начальника міського управління у справах сім’ї і молоді Н.Коцур. Хоча, як повідомив в.о. міського голови, є великі сподівання, що функціонування курсів підтримають чисельні меценати, щоб витрати, пов’язані з їх діяльністю, не лягали додатковим тягарем на міський бюджет».
Ті журналісти, які помітили, що повідомлення направлено з лівої адреси trach@ua.fm, яка до міської ради жодного відношення не має, вирішили поцікавитися у чому прикол. Ті, хто не помітили, або мали команду не помічати, одразу ж опублікували. Після чого сектор інформації надав офіційне спростування:
«Шановні колеги! Сьогодні близько першої години ночі вам було надіслане повідомлення, що імітувало собою офіційні повідомлення прес-центру, проте, як могли помітити уважні журналісти, надійшло воно з поштової адреси, що не має жодного стосунку до Чернівецької міської ради. Прагнення нас наслідувати, вочевидь, свідчить про популярність наших інформаційних повідомлень і відтак – якість нашої роботи, проте просимо цю інформацію (файл 27.02.rtf) не брати до уваги у своїй роботі, а щодо будь-яких коментарів з цього приводу звертатися до його автора».
Отож, що ми маємо – недолугу дитячу провокацію ініціаторами якої стали певні політичні сили міста. Криголамом провокації став віртуальний персонаж Іван Трач – вже широко відомий на теренах фейсбуку, і плід хворобливої уяви окремих діячів, які вважають себе піарниками. На який електоральний ефект сподівалися згадані особи – можна лише здогадуватися.
Особливо потішив пасаж у фейсбуку вже згаданого віртуала про те, що «Буковина — полігон для тестування інтернет-воєн… )»
Чернівецьку опозицію варто «привітати» – з такими вояками вона навіть вибори в Антарктиді не виграє, бо пінгвіни взують в одні ворота)))    

10 коментарів

Михайло Шморгун
Хто такий Трач — Э мнэнія?
Володимир Антонюк
Є. Іван Трач — це група «злобних нероб» (с), які ніде не працюють, а тільки зайняті тим, що на місцевих сайтах обливають брудом і насміхаються над визначними досягненнями видатних діячів місцевого осередку партії злодіїв та шахраїв. Зрозуміло, що автор опусу, розташовано вище, знаходячись на службі у цього режиму змушенний кидати гімно на вентілятор — тобто займатися улюбленою справою у звичних умовах.
Альберт Комарі
От якщо Володимир скаже, так скаже!!! ;))
Це ж треба: «змушенний кидати гімно на вентілятор»!!! ;))
Володимир Антонюк
Михайле, а навіщо тобі знати хто такі "Іван Трач"? Може це наймити вашингтонського обкому, або австрійського генштабу — ти взнаєш правду і тебе доведеться вбити. Воно тобі треба? От як будеш жити вбитим?
Михайло Шморгун
Я до того, що проект "Іван Трач" є покищо успішним, але є моменти, що говорять про те, що він не принесе електоральних балів для його реальних замовників…
Володимир Антонюк
добре. ти правий. напевно ;). А чому ти вирішив, що є реальні замовники? Бо так хтось сказав, кого «замовляють»? Хто реальий замовник «в курсі»? Які електоральні бали вони отримають? Ото ж бо ;)
Михайло Шморгун
Теоретичний замовник — Каспрук і ФЗ. Задача 1 практична — мочити Михайлішина і ПР у боротьбі за мерство, дискредитувати команду Папієва… Задача 2 — навязати максимальну кількість негативних ярликів для опонентів і «прогнати» реакцію на активних користувачах фейсбука… Зацікавленою стороною є БЮТ, який намагається «втемну» розіграти ситуацію на свою користь. Руками фронтовиків — мочити регіоналів, а під вибори «накатити» обох… Крім того — я за те, щоб Ви всі перебили один одного… Для мене, що ФЗ, що Регіони, що БЮТ — один чорт. А "Іван Трач" — цікавий хід, можливо я десь помиляюсь, але Ви і є «Трач» (або частина Трача...)
Володимир Антонюк
Ви помиляєтесь в усьому ;) Все це мімо. Розумієте, Михайло, навіть цей Ваш впіс можна так само аналізувати — по пунктам копіпаснувши ;).
А з завданням дискредитувати команду Папієва і мочити Михайлішина і ПР прекрасно справляються вони самі — бо іншого такого зборища злодіїв і профанів в одному котлі важко уявити.
Хоч Ваше бажання стати свідком взаємного мочилова викликає у мене захоплення.
З.І. Я — не Іван Трач ;)
Святослав Вишинський
Проблема в тому, що читацька аудиторія Івана Трача відносно невелика — «Facebook» у Чернівцях досі є уділом «обраних». Не кажучи про те, що це одночасно та публіка, яка і так усе знає і все розуміє. В цілому діяльність цікава — якщо оплачувана, то гроші витрачені не даремно. Як на дорогу, але не дуже практичну забавку.

P.S. На місці Захара Подкидишева можна було би працювати на двох фронтах одночасно. «Когда дерутся два тигра, добыча достается обезьяне».
Denial Dan
Від недавна читаю на ФБ Івана Трача — а що? Цікаво пише…
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте